Étterem

Éttermünkben a hazai konyha ízei mellett a nemzetközi ízeket is megtalálják étlapunkon vendégeink. Az étterem minden terme klimatizált, a különtermek szolgálják a gondtalan pihenést, kikapcsolódást, és randevúra hívják a gasztronómia szerelmeseit.

Nagytermünk-rendezvénytermünk klimatizált, 160 fő befogadására alkalmas. Mobil berendezése lehetővé teszi akár a naponta frissülő kialakítást is. Központi bejárata, elülső és hátsó terasza, mosdói valamint centrális elhelyezkedése miatt a házunk legkedveltebb helyszíne, esküvők, rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas.

Vadásztermünk 60 fő befogadására alkalmas, klimatizált, melyből panoráma kilátás nyílik a csodálatos előkertre. Kisebb konferenciák, meetingek, megbeszélések lebonyolítására kiválóan alkalmas. Külön álló bejárat és mosdó valamint külső fedett terasz kapcsolódik hozzá. Mobil berendezése lehetővé teszi akár a naponta frissülő kialakítást is.

Különtermünk 30 fő befogadására alkalmas, házunk legrégebbi része (1970-es évek eleje). Több rekonstrukciót követően nyerte el jelenlegi formáját. Családi és baráti rendezvények közkedvelt helyszíne. Kialakítása színvonalas, mérsékelten előkelő. Mobil berendezése lehetővé teszi akár a naponta frissülő kialakítást is.

Panoráma termünk 65 fő befogadására alkalmas, klimatizált. Gyönyörű kilátás nyílik az erdő tőlünk nyugatra eső részére és az étterem előtti előkertre. Mobil berendezése lehetővé teszi akár a naponta frissülő kialakítást is. Kisebb konferenciák, megbeszélések kiváló és kedvenc színhelye. Központi bejárata és elhelyezkedése miatt kisebb esküvők, termékbemutatók, workshopok helyszínéül is szolgálhat.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
HOGY ELSŐ KÉZBŐL ÉRTESÜLJÖN AJÁNLATAINKRÓL!

A házias ízek, a vendég centrikus személyzet, a minden igényt kielégítő étterem majd szállás csábította és csábítja a vendégkört a mai napig.

Kapcsolat
Hívjon minket
+36 ( 42 ) 55 00 11
+36 ( 42 ) 55 00 12

Címünk
Baktalórántháza
41.sz fő úton a 27 km kő
47,9862165 v. 47° 59' 10,38"
22,0696664 v. 22° 4' 10,8"