Étterem

Éttermünkben a magyaros, házias ízek mellett a reformkonyhára jellemző ízvilággal is találkozhat, aki a gasztronómiával kíván randevúzni, netán ha a ma modernsége érdekli.

Éttermünk, szállodánk népszerűsége nem véletlen. A központi fekvés, a közvetlen közelében élményt kínáló erdő, a jó levegő, a biztonságos parkoló, a sok túra és vadászati lehetőség, a kellemes mediterrán környezet csupa olyan tényező, amely jogosan teszi a 41-es főút szenzációjává a Fenyvest.

Nyíregyházától keleti irányba 27 km-re, az M3-as (E579) autópálya ófehértói csomóponttól csupán 8,5 km-re (autóval 10 perc) található a közel fél évszázados múlttal rendelkező Fenyves Konferencia – Wellness Hotel**** superior.

Éttermünkben különtermek, egymástól jól elszeparált részek szolgálják a gondtalan kikapcsolódást, pihenést. Klimatizált termeink család és bababarát szolgáltatásokkal, évszakonként aktualizált étlappal várja kedves vendégeit az év minden napján.

Éttermünkben a hazai konyha ízei mellett a nemzetközi ízeket is megtalálják étlapunkon vendégeink. Az étterem minden terme klimatizált, a különtermek szolgálják a gondtalan pihenést, kikapcsolódást, és randevúra hívják a gasztronómia szerelmeseit.

Belső éttermünk, a Fenyves Bistro 55 fő befogadására, illetve kedvező időjárás esetén a Fenyves előtti teraszunk 50 fő befogadására alkalmas. Családi -és ünnepi ebédek, vacsorák, születésnapok kedvelt helyszíne.

Márvány termünk egybe nyitva 90 fő, míg külön a kisebbik 30 fő, a nagyobbik pedig 50 fő befogadására képes, klimatizált. Kisebb konferenciák, meetingek, megbeszélések lebonyolítására kiválóan alkalmas. A fölszinten helyezkedik el, és két bejárat kapcsolódik hozzá. Mobil berendezése lehetővé teszi akár a naponta frissülő kialakítást is.

Kristály termünk (szekció termünk) 30 fő befogadására alkalmas, házunk legrégebbi része (1970-es évek eleje). Több rekonstrukciót követően nyerte el jelenlegi formáját. Családi és baráti rendezvények közkedvelt helyszíne. Kialakítása színvonalas, mérsékelten előkelő. Mobil berendezése lehetővé teszi akár a naponta frissülő kialakítást is.

Panoráma Rendezvénytermünk 220 fő befogadására alkalmas, klimatizált. Gyönyörű kilátás nyílik az erdő tőlünk nyugatra eső részére és az étterem előtti előkertre. Mobil berendezése lehetővé teszi akár a naponta frissülő kialakítást is. Nagyobb konferenciák, megbeszélések kiváló és kedvenc színhelye. Központi bejárata, elhelyezkedése és a termet körülvevő látvány, illetve befogadóképessége miatt nagyobb esküvők, termékbemutatók, workshopok helyszínéül is szolgálhat. Házunk legkedveltebb helyszíne, amely rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
HOGY ELSŐ KÉZBŐL ÉRTESÜLJÖN AJÁNLATAINKRÓL!

A házias ízek, a vendég centrikus személyzet, a minden igényt kielégítő étterem majd szállás csábította és csábítja a vendégkört a mai napig.

Kapcsolat
Hívjon minket
+36 ( 42 ) 55 00 11
+36 ( 42 ) 55 00 12

Címünk
Baktalórántháza
41.sz fő úton a 27 km kő
47,9862165 v. 47° 59' 10,38"
22,0696664 v. 22° 4' 10,8"