Esküvő

Elindult a nász szezon!

Az elmúlt években sok-sok ifjú párnak tettük emlékezetessé házasságkötésük napját: ők valamennyien itt a Fenyvesben mondták ki és ünnepelték a boldogító IGENT. Egy időben akár 3 esküvő lebonyolítására is lehetőség nyílik a házban anélkül, hogy a násznépek zavarnák egymást a meghitt pillanatokban. A Fenyves csapata minden elképzelést megpróbál megvalósítani és minden igényt kiszolgálni. Szóval, ha úgy érzik, akár a reformkonyha remekei, akár vadas étkek is kerülhetnek az ízléssel terített asztalra, Persze a legtöbben a hagyományokhoz és a tájjellegű ételekhez ragaszkodnak, hiszen nincs is párja a Fenyves gyöngyöző, csigatésztával tálalt tyúkhúslevesének és a picike édes paradicsomos szabolcsi töltött káposztájának.. Legfeljebb még egy tányér, repetaként…

Álomesküvő a Fenyvesben ahol az álmok és vágyak valósággá válnak!
Álomesküvő A-tól Z-ig. Talán nem véletlenül keresnek fel minket a házasulandó fiatalok, akik szeretnék, hogy esküvőjüknek, lakodalmuknak otthont adjon a fenyvesekkel övezett, erdei környezetben található szálloda és étterem.

Az ifjú pár és családtagjaik kívánsága szerint készülnek a délutáni, az esti és az éjféli finomságok. Kinek-kinek szokása, ízvilága szerint. Mi mindent a vendégre alakítunk! 2019 júniusában épült új rendezvényteremmel (Panoráma Rendezvényterem) várjuk kedves vendégeinket, ahol a technikai igényeknek és a modernségnek köszönhetően ötletek kimeríthetetlen tárháza vár mindenkit.

Lehetőség van:

  • Külső - belső fogadásra (lánykérés, búcsúztatás, vendégvárás)
  • 200 fő kényelmes (éttermi körülmények között) elhelyezése, vendéglátása
  • Házasságkötés (konferencia termünkben vagy a hátsó kertben)
  • Gasztronómiai attrakciók (csokoládé szökőkút, pezsgő vagy bor kút, jégszobor, jégágy, egyéb.)
  • Dekoráció és rendezvényszervezés
  • Szálláslehetőség
  • Autópark őrzése
  • Wellness sziget használata

Kedves Ifjú pár és családtagok!

Az esküvő megszervezése és a menüsor kiválasztása időt és türelmet igényel. Kérem Önöket, hogy a választást ne kapkodják el, hiszen ez a nap mindenki számára nagyon fontos.

Fontos az Ifjú párnak, mivel ez életük eddigi legfontosabb napja, fontos az Örömszülőknek, mert boldognak látják gyerekeiket és fontos a násznépnek, mivel Ők is veletek örülnek és sokszor sírnak a meghitt percekben, önfeledten szórakoznak a lakodalomban. Mindenképpen arra biztatom és kérem Önöket, hogy a menü megbeszélését személyesen és ne e-mailben rendezzék, mivel sok apró dolog csak az egyeztetésen merül fel!

Kívánunk sok sikert, szerelmet soha el nem múló szeretetet egymás melletti kitartást és örök hűséget!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
HOGY ELSŐ KÉZBŐL ÉRTESÜLJÖN AJÁNLATAINKRÓL!

A házias ízek, a vendég centrikus személyzet, a minden igényt kielégítő étterem majd szállás csábította és csábítja a vendégkört a mai napig.

Kapcsolat
Hívjon minket
+36 ( 42 ) 55 00 11
+36 ( 42 ) 55 00 12

Címünk
Baktalórántháza
41.sz fő úton a 27 km kő
47,9862165 v. 47° 59' 10,38"
22,0696664 v. 22° 4' 10,8"