Esküvő

Esküvői szezON 2022 ❤️🍾🍀

Elindult a nász szezon!

Az elmúlt években sok-sok ifjú párnak tettük emlékezetessé házasságkötésük napját: ők valamennyien itt a Fenyvesben mondták ki és ünnepelték a boldogító IGENT. 

A Fenyves csapata minden elképzelést megpróbál megvalósítani és minden igényt kiszolgálni. Szóval, ha úgy érzik, akár a reformkonyha remekei, vagy a hagyományos magyar ízek, akár vadas étkek is kerülhetnek az ízléssel terített asztalra. 
Persze a legtöbben a hagyományokhoz és a tájjellegű ételekhez ragaszkodnak, hiszen nincs is párja a Fenyves gyöngyöző, csigatésztával tálalt tyúkhúslevesének és a picike édes paradicsomos nyírségi töltött káposztájának.. Legfeljebb még egy tányér, repetaként…

Álomesküvő a Fenyvesben ahol az álmok és vágyak valósággá válnak!
Álomesküvő A-tól Z-ig. Talán nem véletlenül keresnek fel minket a házasulandó fiatalok, akik szeretnék, hogy esküvőjüknek, lakodalmuknak otthont adjon a fenyvesekkel övezett, erdei környezetben található szálloda és étterem.

Az ifjú pár és családtagjaik kívánsága szerint készülnek a délutáni, az esti és az éjféli finomságok. 
Kinek-kinek szokása, ízvilága szerint. Mi mindent a vendégre alakítunk! 2019 júniusában épült új rendezvényteremmel ( Panoráma EVENT-hall ) várjuk kedves vendégeinket, ahol a technikai igényeknek és a modernségnek köszönhetően ötletek kimeríthetetlen tárháza vár mindenkit.

Kedves Ifjú pár és családtagok!

Az esküvő megszervezése és a menüsor kiválasztása időt és türelmet igényel. Kérem Önöket, hogy a választott szolgáltatókkal való kommunikációt valamint a kiválasztott szolgáltatásokat ne kapkodják el, hiszen ez a nap mindenki számára nagyon fontos.
E-mailben kért Árajánlatot- Árajánlattal összevetni nagyon nehéz, szinte lehetetlen feladat, a személyes tapasztalat sokat segít a választásban!

Fontos az Ifjú párnak, mivel ez életük eddigi legfontosabb napja, fontos az Örömszülőknek, mert boldognak látják gyerekeiket és fontos a násznépnek, mivel Ők is veletek örülnek és sokszor sírnak a meghitt percekben, önfeledten szórakoznak a lakodalomban. 
Mindenképpen arra biztatom és kérem Önöket, hogy a menü megbeszélését személyesen és ne e-mailben rendezzék, mivel sok apró dolog csak az egyeztetésen merül, merülhet fel!

Kívánunk sok sikert, szerelmet soha el nem múló szeretetet egymás melletti kitartást és örök hűséget!❤️

A fenyves esküvő szervező csapata!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
HOGY ELSŐ KÉZBŐL ÉRTESÜLJÖN AJÁNLATAINKRÓL!

A házias ízek, a vendég centrikus személyzet, a minden igényt kielégítő étterem majd szállás csábította és csábítja a vendégkört a mai napig.

Kapcsolat
Hívjon minket
+36 ( 42 ) 55 00 11
+36 ( 42 ) 55 00 12

Címünk
Baktalórántháza
41.sz fő úton a 27 km kő
47,9862165 v. 47° 59' 10,38"
22,0696664 v. 22° 4' 10,8"